torstai 21. maaliskuuta 2013

Niin se aika vaan rientää, että enää on alle kaksi kuukautta häämatkamme, eli kuukauden Interreilin alkuun. Tämä on pitkäaikainen haave, jonka päätimme toteuttaa nyt kun häistä on kulunut vuosi ja ollaan saatu säästettyä tarpeeksi. Reittiä on suunniteltu ja käännelty ja väännelty ja muokattu lukuisia kertoja, ja vihdoinkin se on saavuttanut ainakin lähes lopullisen muotonsa. Siitä myöhemmin lisää, mutta alkupiste on päätetty. Ja se on:



Tällä viikolla on koluttu netistä kaikki mahdolliset Pariisin lennot ja hotellivaihtoehdot, ja jo alkuviikosta varasimme suoran lennon Helsingistä Pariisiin toukokuun puoliväliin, ja eilen VIHDOIN teimme päätöksen lopullisesta hotellivalinnasta. Ongelmitta se ei sujunut, sillä Pariisi on jaettu 20 kaupunginosaan, emmekä tienneet yhdestäkään mitään. Aivan keskustan hotellit olivat niin järkyttävän hintaisia, ettei niitä uskaltanut katsoakaan, mutta rajattuamme kovasti kehutun Montmartren pois sen kaukaisen sijainnin takia (ajattelimme liikkua mahdollisimman paljon kävellen) sekä levottomat alueet, päädyimme 15. kaupunginosaan. Hotelliltamme on Eiffeltornille reilun kilometrin matka, ja muutenkin melko hyvällä sijainnilla. Ja toki metrolla pääsee helposti mihin vain haluaa mennä. Uskon, että neljän päivän kaupunkilomalla ehdimme nähdä edes muutamia paikkoja paremmin. Pariisin suunnitelmista lisää myöhemmin.

En ole kovastikaan viime aikoina kirjoitellut tänne, ja sillä on osittain ollut jopa hyvä syy. :D
Tykkään viikonloppuisin miettiä, mitä tänne kirjoittelisin seuraavalla viikolla, mutta nyt viikonloput on olleet niin täynnä lastenvahtimishommia, etten ole suonut ajatustakaan blogille, ikävä kyllä.
Töissä olen saanut vähän noottia siitä etten ole päivitellyt täällä, mutta jos nyt saisin ryhdistäydyttyä.
Tässä siis viikonlopputunnelmia edellisiltä viikonlopuilta...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti