maanantai 21. lokakuuta 2013

Ihania onnenhetkiä postista!!!

Viime aikoina on ollut elämässä sen verran tapahtumaa ja surua, että pienen pienet yllätykset tuovat päiviin ihania onnenhetkiä. Ihan pienen ajan sisällä nyt postiluukusta tuli ensin ohut pieni kirjekuori, jossa leimat sanoivat sen tulleen saksasta. Hieman ihmettelin kun en mitään ole sieltä tilannut eikä mieskään. Avasin kuoren, ja sieltähän tuli kaksi suurta riemua tuottavaa liuskaa ulos.


Ilmeisesti Lippupisteen liput kierrätetään jostain kumman syystä sieltä kaukaa kautta meidän tilaajien postilootiin, tiedä häntä, mutta jonkin aikaa sitten tilaamani liput Vesa-Matti Loirin joulukonserttiinhan siellä olivat!!! Kesällä ollessani töissä PoriJazzeilla, pääsin fiilistelemään ihan eturiviin ja backstagelle Loirin uutta "hoikentunutta" soundia niinkuin itse sitä kutsun, ja kyynelehdin ihan liikutuksesta kuunnellessani tulkintoja. Äijä oli tosissaan laihtunut ihan järkyttävän määrän kiloja, oli ihan normaalin suomalaisen tukevan vanhanherran kaliiperia tätä nykyä! Ja sen kuuli kyllä laulustakin. Ääni tuli syvältä "sielusta saakka" eikä ollut tunkkaista ja rohisevaa mitä on viime vuodet vähän jo pakannut olemaan. Ahh, ihan sielu lepäsi kuunnellessa ja tippa tuli linssiin vaikka itse olin kovaan ääneen nauramassa ennen jazzeja että jopa on sunnuntailla "pääartisti".. Todellinen pääartisti! Mutta niin sain niellä sanani ja mykistyä ihastuksesta. Niinpä heti kun kuulin Veskun tulevan joulukuussa Raumalle vetasemaan joulukonsertin, ostin liput itselleni ja miehelle (saatiin vieläpä eturiviltä vaikken ollut skarppina ostamassa ekana myyntipäivänä) vaikka hinta oli karmiva... Parempi vetää Sylvian joululaulut ja Tulkoon joulu sitten tunteella! ;)


Toinen erityisesti mieltäni lämmittävä paketti tuli eräänä sairaslomapäivänäni. Oikein pelästyin kun lötköimmät pyjamahousut jalassani tukka pystyssä makasin sohvalla ja ovikello soi... Kauhistellen vedin äkkiä lisää paitaa päälleni enkä ovisilmästä nähnyt mitään (oma vika, itse olin laittanut koristesydänkranssin tirkistysreiän päälle), ja avasin oven. Siellähän oli DHL:n postisetä kivan paketin kanssa ja pyysi minut nähdessään hieman kummistuneen huvittunut katse silmissään kuittausta. :D Näin heti pahvilaatikon kannessa tekstin jota vähän odotinkin: Kankaita.com.
Jännittyneenä avasin laatikon ja ihastuin toinen toisensa jälkeen ihanempiin kankaisiin!!!





Kankaat ovat lähinnä vauvanvaatteita varten, lähipiirissä kun on vauvateollisuus kasvusuunnassa selvästikin, ( :D ) mutta myös sisustustekstiileiksi meinasin paria kangasta.





Eikä sitä tiedä mitä niistä vielä keksin ja kehitän! Uudessa kodissamme (johon muuttoon aikaa enää reilu viikko, jännittävää) on minulle varattuna pieni makuuhuone josta saan muokata mieluisan ompelu-, näperrysnyherrys-, askarteluhuoneen itselleni. Olen odottanut ompeluhuoneen saamista niiiiiin kauan, että melkei halkean suunnitellessani vähän väliä huoneen sisustusta ja tyyliä. Sen olen päättänyt ettei huoneen tyyli ehkä ole aivan samaa "hillittyä" ja "turvallista" kuin muualla talossa, vaan sinne haluan jotain motivoivaa ja inspiroivaa ja ehkä vähän rohkeampia värejä tai kuoseja. Mitään en ole vielä hankkinut joten saas nähdä toteutuvatko villit haaveeni vai tuleeko sinne beiget seinät ja valkoiset kalusteet... :D

Onnenhetkien täyteistä syksyn jatkoa!!

4 kommenttia:

  1. Heippa vaan! olihan mun pakko tulla tänne vastavierailulle, kun sinäkin olit käynyt minun blogissani. Oli muuten tosi kauniita Lapin kuvia!

    Yritä pysyä nahoissasi tuossa muuttohommissasi. Ota rauhallisesti, sillä kotia ehdit kyllä laittamaan pikku hiljaa. Ei tarvitse heti olla valmista. On varmasti ihana muuttaa yhteiseen omaan (=pankin!) kotiin. Onnea vielä kerran. En malta odottaa, että saan nähdä kuvia kodistanne tällä blogissa... Mutta nyt syyslomaillaan! Halauksin, Satu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu lähes päivittäin käyn katsomassa josko olisi uusia postauksia ja melkein aina onkin. ;)

      Koitetaan juu, kiva päästä laittamaan omaa kotia kuntoon! Ollaankin päätetty nyt päähuonekalut ostettuamme katsoa ihan rauhassa mitä vielä tarvitaan lisäksi eikä vauhdilla täyttää kotia turhilla romppeilla. :) Varmasti alan sitten ensi viikolla jo laittaa kuvia sieltäkin jahka pääsemme ensin muuttamaan. Lomafiiliksiä sinne!

      Poista
  2. Moi!

    Olipa houkutteleva postaus. Siinä määrin, että päädyun Tampere-talon sivuille tutkimaan, mahtaako siellä olla Loirin joulukonsertti, ja onhan siellä. Huomenna siis lippuja ostamaan. Viime vuonna jäi välistä, vaan nyt täytyy paikata tuo. Kiitos siis tästä ajatuksesta. :)

    Kyselit blogissani timanttinuppineuloista. Käyhän kranssit.fi --> floristitarvikkeet --> neulat, sieltä löytyy ja edukkaita ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiva kuulla että sain Loiri-kuumeen tartutettua, olet jo toinen joka on ostanut postaukseni ansiosta liput konserttiin!! Eipä kestä!

      Ja kiitos paljon, löysin neulat, tosi ihania koristeneuloiksi! :)

      Poista